6 nov. gaat door! Lees hier de voorwaarden

YESSS! We hebben definitief groen licht voor het Relight 80’s en 90’s feest van a.s. zaterdag 6 november! We hebben er lang op moeten wachten dus gaan er met elkaar een extra mooi feestje van maken. Uiteraard zorgen we met controle aan de deur voor extra veiligheid voor iedereen en houden we ons hierbij strikt aan alle corona verplichtingen. 

BELANGRIJK:

  • Iedereen moet z’n corona toegangsbewijs (QR code in de app of geprint) meenemen. Deze wordt aan de deur gescand op geldigheid (gevaccineerd/getest/corona gehad) met de coronascan app. Je moet óók je ID mee om aan te tonen dat deze QR code bij jou hoort ook. Bij een negatieve scan (geen vinkje bij scan) of verkeerde ID wordt de toegang tot het evenement geweigerd. 
  • Het feest moet i.v.m. de maatregelen om 24:00 écht afgelopen zijn, dit betekent dat de laatste plaat om 23:45 gedraaid wordt. Maar het goede nieuws is… we gaan ook al eerder beginnen! De nieuwe aanvangstijd is 19:30. Zorg dat je op tijd komt om geen seconde van het feest te missen.
  • Er zijn mensen die hun kaartje aan een ander hebben gegeven i.v.m. de verschoven datum. Dat is geen probleem. We zullen aan de deur niet letten op de naam die op het toegangsbewijs staat. Iedereen met een geldige toegangskaart (én corona toegangsbewijs) kan gewoon naar binnen, mits 18 jaar of ouder uiteraard.  
  • Er is een (onbewaakte) garderobe bij de Gasfabriek. Hij is gratis, maar ophangen van je jas is uiteraard wel voor eigen risico. Laat dus geen waardevolle spullen achter.

Zorg er alsjeblieft voor dat je iedereen waarvoor jij ook kaartjes gekocht hebt, ook op de hoogte brengt van de bovenstaande toegangsregels. 
Namens het hele team, 
Tot in de 80’s, tot snel bij Relight!

p.s. 
Heb jij vrienden die ook nog graag mee zouden willen? Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar gekomen voor a.s. zaterdag. Grijp die last-minute kans hier: https://eventix.shop/8rgv87fg